Puhelinliittymä: Mitä se on ja mitä pitää ottaa huomioon valitessa?

Puhelinliittymä on sopimus, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää puhelinta. Liittymä sisältää yleensä puheluita, tekstiviestejä ja nettiä. Liittymiä myyvät puhelinoperaattorit, kuten Elisa, Telia ja DNA.

Mitä liittymää kannattaa valita?

Puhelinliittymä valinnassa on tärkeää huomioida omat tarpeesi ja käyttötottumuksesi. Jos käytät puhelinta paljon, tarvitset ehkä liittymän, jossa on paljon puheluita, tekstiviestejä ja nettiä. Jos käytät puhelinta vain vähän, voit säästää rahaa valitsemalla liittymän, jossa on vähemmän dataa tai rajoitettu datankäyttö.

Tässä on muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon liittymää valitessa:

 • Puhelut ja tekstiviestit: Kuinka paljon käytät puhelinta? Jos käytät puhelinta paljon, tarvitset ehkä liittymän, jossa on paljon puheluita ja tekstiviestejä. Jos käytät puhelinta vain vähän, voit säästää rahaa valitsemalla liittymän, jossa on vähemmän puheluita ja tekstiviestejä.
 • Netti: Kuinka paljon käytät nettiä puhelimellasi? Jos käytät nettiä paljon, tarvitset ehkä liittymän, jossa on paljon nettiä. Jos käytät nettiä vain vähän, voit säästää rahaa valitsemalla liittymän, jossa on vähemmän nettiä tai rajoitettu datankäyttö.
 • Netin nopeus: Haluatko käyttää nettiä nopeasti? Jos haluat käyttää nettiä nopeasti, tarvitset liittymän, joka tukee nopeaa nettiä, kuten 5G-verkkoa.
 • Määräaika: Haluatko liittymän, jossa on määräaika? Jos haluat liittymän, jossa on määräaika, saatat saada alennusta liittymän hinnasta. Jos haluat liittymän, jossa ei ole määräaikaa, voit irtisanoa sen milloin tahansa.
 • Lisäpalvelut: Liittymä voi sisältää myös muita palveluita, kuten C Moren tai Elisa Viihteen. Jos haluat käyttää näitä palveluita, tarvitset liittymän, joka sisältää ne.

Liittymien hintoja voi vertailla vertaaliittymat.fi-sivustolla

Vertaaliittymat.fi-sivusto tarjoaa helpon tavan vertailla eri puhelinoperaattorien liittymiä. Sivustolla voit syöttää omat tarpeesi ja käyttötottumuksesi, ja se näyttää sinulle parhaat vaihtoehdot.

Tässä on muutamia vinkkejä liittymän hankintaan:

 • Vertaile eri operaattorien liittymiä. Älä ota ensimmäisenä vastaan saatua tarjousta, vaan vertaile eri operaattorien liittymiä ja hintoja.
 • Lue liittymän ehdot huolellisesti. Tutustu liittymän ehtoihin ennen kuin teet sopimuksen. Näin varmistat, että tiedät, mitä liittymä sisältää ja mitä ehtoja siihen liittyy.
 • Käytä vertaaliittymat.fi-sivustoa. Vertaa.liittymat.fi-sivusto tarjoaa helpon tavan vertailla eri operaattorien liittymiä.

Puhelinliittymä tarjous on tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Kun valitset oikean liittymän, voit säästää rahaa ja saada sopivan palvelun tarpeisiisi.

ässä myös sinulle SkyShowTime tarjous alla:

Lue myös: 
Mobilepay ei toimi (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)

Tiesitkö, että miksi lainavertailu kannattaa?

Lainavertailu kannattaa aina, kun harkitset lainan ottamista. Lainojen hinnat ja ehdot vaihtelevat huomattavasti eri lainantarjoajien välillä, joten vertailemalla tarjouksia voit säästää jopa satoja tai tuhansia euroja.Useat lainavertailu palvelut tarjoavat myös mahdollisuuden hakea lainaa heti. Kun haet lainaa heti, saat lainatarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa