Sähkösopimus

Sähkösopimuksen valinta ja tarkistaminen on keskeinen osa kodin taloudellista hallintaa. Sähkön hinta vaihtelee markkinoilla, ja sopimuksen huolellinen valinta voi tuoda merkittäviä säästöjä vuositasolla.

Oomi Energia, jonka perustajina toimivat Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia, on energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina kilpailukykyiseen hintaan. Yritys syntyi, kun nämä alueelliset toimijat päättivät yhdistää voimansa ja luoda jotain uutta asiakkaidensa hyväksi.

Oomi sähkösopimus on kotimainen vaihtoehto

Oomin toiminta perustuu kolmeen keskeiseen arvoon: edullisiin hintoihin, selkeisiin palveluihin ja ihmisläheiseen asiakaspalveluun. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja, mikä näkyy niin heidän hinnoittelussaan kuin palveluidensa rakenteessakin. Oomi Energian palveluvalikoima on suunniteltu niin, että asiakkaat voivat helposti ymmärtää ja hyödyntää eri vaihtoehtoja, mikä tekee sähkösopimuksen valinnasta ja hallinnasta vaivatonta.

Vaikka Oomi palvelee asiakkaita valtakunnallisesti, se pitää yllä paikallisia juuriaan. Tämä tarkoittaa, että vaikka toiminta on laajaa, yhtiö säilyttää paikallisen lähestymistavan asiakaspalvelussaan ja yhteisösuhteissaan. Tämä paikallinen näkökulma näkyy myös siinä, miten Oomi osallistuu ja tukee paikallisia yhteisöjä ja projekteja.

Yhtiön perustajat, jotka edustavat laajaa kirjoa suomalaisia energiatoimijoita, ovat tuoneet mukanaan vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen alalta. Tämä kokemus yhdistettynä innovatiiviseen otteeseen ja asiakaskeskeiseen ajattelutapaan tekee Oomi Energiasta vahvan toimijan energiamarkkinoilla. Heidän yhteinen visionsa ja yhteistyönsä ovat luoneet perustan yritykselle, joka pyrkii jatkuvasti parantamaan ja mukautumaan asiakkaidensa tarpeisiin.

Oomi Energian toimintatapa korostaa, että asiakkaan etu on aina etusijalla. Olipa kyseessä sitten sopimuksen valinta, energiankulutuksen hallinta tai asiakaspalvelukokemus, Oomi pyrkii varmistamaan, että jokainen asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Yrityksen läpinäkyvä ja reilu toimintamalli, yhdistettynä sen vahvaan sitoutumiseen asiakkaidensa hyvinvointiin, tekee siitä luotettavan ja arvostetun kumppanin niin yksityisille kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Katso tästä: Oomi Energia tarjous: voimassa 23.1. 2024 alkaen
Sähkön myyntihinta 9,49 c/kWh ja kk hinta 4,90€


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen