Työskentelemme vähentääksemme CO2-päästöjämme

Vuonna 2022 aloitimme työn kasvihuonekaasupäästöjemme mittaamiseksi ja raportoimiseksi. Olemme päättäneet vähentää ilmastojalanjälkeämme ja haluamme johtaa ja ohjata koko alaamme kestävämpään suuntaan.

Aurinkopaneelit


Asentamalla aurinkopaneelit kiinteistömme katolle Ruotsissa olemme säästäneet yli 90 tonnia CO2:ta ensimmäisten 16 käyttökuukauden aikana. Tämä on esimerkki sitoutumisestamme vähentää hiilidioksidipäästöjä ja edistää kestävyyttä. Aurinkopaneelit eivät ole ainoa tapa edistää kestävyyttä vaan olemme myös hankkineet uusiutuvaa energiaa. Käyttämällä uusiutuvaa energiaa pienennämme ekologista jalanjälkeämme ja vähennämme riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista.

Epäsuorien päästöjen seulonta


Olemme aloittaneet seulontaprosessin tunnistaaksemme mahdolliset muut epäsuorat päästöt. Tämä on osa sitoutumistamme käsitellä päästöjä ja vähentää ympäristövaikutustamme kaikilla rintamilla.

> Seuraa kestävyystyötämme täällä.
> www.aromdekor.fi

Lähde / Tiedote: Arom-dekor kemi

Aurinkopaneeli

Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidentinvaalit 2024 aiheeseen.

Älypuhelin ja terveys – Vaikutukset ihmiseen

Miten älypuhelimen käyttö voi vaikuttaa terveyteen? Älypuhelimen käytöllä voi olla monipuolisia vaikutuksia terveyteemme. Pidkäaikainen tuijottaminen voi aiheuttaa silmien rasitusta ja unihäiriöitä sinivalon vuoksi. Lisäksi niska- ja selkäkivut voivat johtua pään kallistamisesta älypuhelimen käytön aikana. Henkinen hyvinvointi saattaa kärsiä jatkuvasta some-altistuksesta, ja fyysinen aktiivisuus voi vähentyä pitkien istumisjaksojen seurauksena. On myös huolta säteilyaltistumisesta, vaikka tutkimustulokset ovatkin vaihtelevia.

Mobiilimaksaminen yleistyy kaupassa – Maksa ostokset käteväsi puhelimella

Miten maksaa puhelimella kaupassa? Puhelimella maksaminen tarjoaa poikkeuksellista nopeutta ja helppoutta kaupassa asioimiseen. Älypuhelimessa olevat maksusovellukset mahdollistavat sujuvan maksuprosessin ilman käteisen tai kortin käyttöä. Suosituimmat maksusovellukset ovat mm. MobilePay ja Google Pay maksaminen


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa