STIHL Norden panostaa uusiin energiainvestointeihin

Puutarhaan, metsään ja viheralueille koneita ja tuotteita valmistava kansainvälinen STIHL perheyritys on tehnyt uusia energiainvestointeja pohjoismaisessa pääkonttorissaan Stenkullenissa, Göteborgin ulkopuolella. Uusien aurinkopaneelien odotetaan säästävän 22 tonnia hiilidioksidia vuosittain. Investointi vie STIHL Nordenin lähemmäksi pitkän aikavälin tavoitetta: olla STIHL konsernin ensimmäinen kokonaan hiilidioksidineutraali yritys.

Stenkullenin pääkonttori on lisännyt merkittävästi aurinkoenergian tuotantoaan asentamalla enemmän paneeleja. Investointi on osa STIHL Nordenin jatkuvaa kestävän kehityksen työtä, ja se vie yrityksen lähemmäksi pitkän aikavälin tavoitetta olla STIHL konsernin ensimmäinen kokonaan hiilidioksidineutraali yritys.

– Tavoitteenamme on jatkaa työtä kohti kestävämpää tulevaisuutta, ja haluamme jatkaa investointeja tavoitteiden saavuttamiseksi. Aurinkoenergian osuuden lisääminen energiajärjestelmässä edistää kestävää kehitystä ja resurssitehokkuutta, sanoo Per Christian Salvesen, Head of Supply Chain, STIHL Norden.

Uuden asennuksen lisäämä kapasiteetti vastaa 48 000 kW vuosittain. Uusiin aurinkopaneeleihin investoiminen on johtanut siihen, että yli 50 prosenttia STIHL Nordenin energiankulutuksesta katetaan nyt aurinkoenergialla.

STIHL Norden lisää samalla myös sähköautojen latauspisteiden määrää pohjoismaisessa pääkonttorissaan. Seitsemällä uudella latausasemalla saadaan yhteensä 22 yksittäistä latauspaikkaa työntekijöille. STIHL Nordenin kaikista työsuhdeautoista 84 % on nykyisin joko sähkö- tai hybridiautoja, ja investointi bensiinikäyttöisen auton vaihtamisesta sähköautoon on osa käynnissä olevaa ilmastostrategiaa.

Lähde/tiedote: STIHL

aurinkoenergia

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Huawei FreeBuds Pro 3: Huippuluokan äänentoisto ja älykäs melunvaimennus

Huawein tuorein langattomien kuulokkeiden sukupolvi ottaa kaiken irti yhtiön ääniteknologiaosaamisesta ja pitää yllä FreeBuds-tuoteperheen hyvää mainetta. Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeiden innovatiivinen teknologia parantaa entisestään luokkansa johtavaa kuuntelukokemusta Hi-Res Dual Driver -äänijärjestelmällä, Pure Voice 2.0 -teknologian mahdollistamilla kristallinkirkkailla puheluilla, Intelligent ANC 3.0 -vastamelutoiminnolla ja Triple Adaptive EQ -taajuuskorjaimella. Lisäksi kuulokkeiden muotoilua ja älykkäitä liitettävyystoimintoja on paranneltu.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa