Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

-> artikkeli sisältää mainoslinkin SweepBankin palveluun

Etsitkö parasta säästökohdetta? Tutustu SweepBankin määräaikaistiliin

Onko tavoitteenasi kasvattaa säästöjä turvallisesti ja tehokkaasti? SweepBank tarjoaa tähän ratkaisun määräaikaistilillään, joka palkitsee asiakkaat markkinoiden parhaimmalla 4 %:n vuosikorolla. Sijoitus on paitsi tuottoisa, myös turvallinen: säästösi ovat suojattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojan piirissä.

SweepBankin määräaikaistilin etuna on myös sen joustavuus ja kustannustehokkuus. Palvelu on suunniteltu niin, että se sopii erilaisten säästötavoitteiden ja elämäntilanteiden mukaan. Tili on ilmainen avata, eikä siitä peritä vuosi- tai kuukausimaksuja.

Edut, jotka tekevät eron

SweepBankin määräaikaistilin lisäksi saat käyttöösi joukon muita etuja, jotka tekevät säästämisestä ja talouden hallinnasta entistä helpompaa. Näihin etuihin kuuluu säästötili, jolla on 1,4 % vuosikorko ja josta voit nostaa varoja milloin tahansa ilman rajoituksia.

Käyttötili puolestaan tarjoaa 1 % vuosikoron, joka on huomattavasti korkeampi kuin monien muiden pankkien tarjoamat korot. Käyttötili on yhtä joustava ja helppokäyttöinen kuin säästötilikin, mutta se tarjoaa lisäksi mahdollisuuden pieniin, mutta säännöllisiin tuottoihin.

Modernit maksuvälineet ja asiakasohjelmat

Tilien lisäksi voit nauttia moderneista maksuvälineistä, kuten virtuaalisesta SweepBank Mastercard -pankkikortista. Tämä antaa sinulle vapauden tehdä ostoksia ja hallita taloutta digitaalisesti missä tahansa.

Asiakasohjelmamme tarjoaa jopa 5 % rahat takaisin erilaisista ostoksista, ja voit ansaita lisää pisteitä Sweep Deals -ostoksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit säästää rahaa arjen ostoksissa ja kerryttää säästöjä entistä nopeammin.

Helppokäyttöinen pankkisovellus

Jotta talouden hallinta olisi mahdollisimman vaivatonta, SweepBank tarjoaa käyttöösi myös monipuolisen pankkisovelluksen. Sovelluksella voit seurata tilisi saldoja, tehdä rahansiirtoja ja ansaita pisteitä Sweep Deals -ostoksista. Sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten pääset nopeasti kiinni sen monipuolisiin toimintoihin.

Käyttäjäystävällisyyden ansiosta voit helposti seurata säästöjesi kehitystä ja hallita talouttasi yhdessä paikassa. Näin ollen voit keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää: säästöjesi kasvattamiseen ja taloudellisen hyvinvoinnin parantamiseen.

Turvallisuus ja pankkitalletussuoja

Kuten mainittu, säästösi ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla. Tämä tarkoittaa, että vaikka pankki menisi konkurssiin, talletuksesi ovat suojattuja tiettyyn summaan asti. Pankkitalletussuoja lisää turvallisuudentunnetta ja vähentää taloudellista riskiä, mikä tekee säästämisen aloittamisesta entistä houkuttelevampaa.

Pankkitalletussuoja on keskeinen tekijä, kun valitset säästö- ja sijoituskohteita. Se suojaa sinua odottamattomilta taloudellisilta menetyksiltä ja auttaa ylläpitämään luottamusta pankkijärjestelmään.

Yhteenveto

Loppusanat

SweepBankin monipuolinen palveluvalikoima tarjoaa turvallisen ja tuottoisan vaihtoehdon kaikenlaisille säästäjille. Olipa kyseessä sitten suuri summa tai pieni kuukausisäästö, SweepBankin määräaikaistili ja muut edut tekevät talouden hallinnasta ja säästämisen aloittamisesta helppoa ja palkitsevaa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Älylaitteiden ylitarve: Lapsi liikaa puhelimella

Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka teknologia tarjoaa opetuksellisia mahdollisuuksia, liiallinen näytönaika voi haitata lasten kehitystä. Lapsi tarvitsee monipuolista leikkiä, liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja kasvaakseen terveesti. Vanhempien tulisi asettaa rajat ja valvoa ruutuaikaa varmistaakseen tasapainoisen elämäntyylin. Lasten tulisi oppia käyttämään teknologiaa vastuullisesti ja harkiten, jotta he voivat hyötyä siitä ilman haittoja. Onko sinun lapsi liikaa puhelimella ?

Stressin taustalla: Älypuhelimen liikakäyttö

Miksi älypuhelimen käyttö lisää stressiä? Nyky-yhteiskunnassa älypuhelimen liikakäyttö voi aiheuttaa huomaamatonta stressiä. Puhelimen jatkuva tarkkailu ja sosiaalisen median paine voivat vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin haitallisesti. Tutkimukset osoittavat, että älypuhelimet voivat häiritä unta ja lisätä ahdistusta. Vaikka nämä yhteydet eivät ole aina ilmeisiä, on tärkeää tiedostaa älylaitteiden vaikutukset ja asettaa rajoja niiden käytölle. Älypuhelimet voivat olla hyödyllisiä, mutta niiden harkitsematon käyttö voi vaikuttaa terveyteemme negatiivisesti.

Digitaalinen Parkkikiekko: Tulevaisuuden pysäköintiratkaisu

Digitaalinen parkkikiekko on helppokäyttöinen. Se liitetään älypuhelimeen sovelluksen avulla. Käyttäjä voi valita pysäköintiajan ja aloittaa seurannan. Laitteen sisäänrakennettu GPS seuraa auton sijaintia ja aktivoituu automaattisesti, kun auto pysäköidään. Kun pysäköintiaika lähestyy loppuaan, laite lähettää ilmoituksen käyttäjälle, joka voi jatkaa pysäköintiaikaa tarvittaessa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa