Samsungin älykäs energiansäästöpalvelu nyt Suomessa

Samsung SmartThings Energy on älykäs energiansäästötyökalu, joka auttaa kotitalouksia tietoisempaan energiankulutukseen ja tukee positiivisia tapoja, jotka vähentävät energiankulutusta.

Samsung SmartThings Energy on Samsungin SmartThings-sovellukseen kuuluva palvelu, joka rekisteröi ja näyttää ajantasaiset tiedot siihen kytkettyjen kodinkoneiden ja laitteiden* energiankulutuksesta, tarjoten samalla kumulatiivisen yleiskatsauksen. Lisäksi sovellus voi laskea arvion tulevista sähkökustannuksista**, ilmoittaa normaalia korkeammasta kulutuksesta ja suosittelee toimenpiteitä, jotka voivat vähentää sekä kulutusta että kustannuksia.

SmartThings -sovelluksen ominaisuuksia, jotka voivat auttaa säästämään energiaa

  • Selkeä yleiskuva ja älykkäät oivallukset: SmartThings Energy seuraa siihen kytkettyjen laitteiden energiankulutusta reaaliajassa, analysoi käyttötapoja ja tarjoaa henkilökohtaisia vinkkejä energiankulutuksen vähentämiseksi. Sen avulla voit oppia tuntemaan kotisi paremmin ja selvittää, mitkä laitteet muodostavat suurimman osan kokonaiskulutuksesta.
  • Hälytys energiahukasta: SmartThings Energy lähettää automaattisesti ilmoituksia, kun siihen kytketyt laitteet käyttävät enemmän energiaa kuin normaalisti, ja antaa neuvoja tilanteen korjaamiseksi. Se voi esimerkiksi kiinnittää huomion siihen, että jääkaapin ovet ovat olleet liian pitkään auki tai että jääkaappi kuluttaa enemmän energiaa kuin tavallisesti, esimerkiksi jos se on ylikuormitettu ja eikä ilma kierrä tehokkaasti.
  • Aseta tavoitteita, jotka SmartThings Energy auttaa sinua saavuttamaan: Aseta kuukausittainen energiankulutustavoite kotitaloudellesi. Saat päivityksiä edistymisestäsi ja ehdotuksia toimenpiteistä, joilla voit saavuttaa tavoittelemasi kuukausikulutuksen.
  • Aktivoi energiansäästötila: Kytke sovelluksesta päälle AI Energy Mode, jotta yhteensopivat laitteet voivat tekoälyn avulla siirtyä automaattisesti energiansäästötilaan. AI Energy Mode on tehokas toiminto, joka voi auttaa vähentämään sähkönkulutusta ja se on saatavilla niissä Samsungin pesu- ja jäähdytystuotteissa, jotka voi yhdistää internetiin.

Kaikki Samsungin WiFi-yhteydellä varustetut kodinkoneet ja laitteet ovat yhteensopivia Samsung SmartThings Energy -palvelun kanssa. Sovelluksessa voi myös tarkastella muiden kuin Samsungin laitteiden sähkönkulutusta. Lisää toimintoja on odotettavissa sekä Samsungin että ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kodinkoneille tulevissa päivityksissä.

Lähde: Samsung
Kuva: Samsung


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Dropshipping ja verotus

Dropshipping-verotuksessa on huomioitava tärkeitä näkökohtia. Paikalliset verolait vaihtelevat, joten on tärkeää tutustua niihin. ALV voi olla perittävä myyntihinnasta, ja verovelvollisuus voi edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi tuloverot on maksettava saaduista tuloista. Kirjanpidon ylläpito ja ammattilaisen konsultointi ovat suositeltavia. Dropshipping verotus kannattaa kysyä oman maan verotoimistosta.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa