SweepBankin innovatiivinen luottokortti: Uuden sukupolven rahoitusratkaisut

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

Suomalaisesta alkuperästä kansainväliseen menestykseen

SweepBank, Multitude fintech -finanssiryhmän jäsenenä, juhlii suomalaisia juuriaan samalla, kun se laajentaa toimintaansa yli 20 maahan. Yli kahden vuosikymmenen kokemus rahoitussektorilla on tehnyt SweepBankista luotettavan ja kunnianhimoisen toimijan kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna 2021 lanseerattu brändi on houkutellut jo yli 50 000 sovellusasiakasta ainutlaatuisten palveluidensa ansiosta. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Kattavat luottokorttipalvelut

SweepBankin tarjoama virtuaalinen Mastercard luottokortti on täynnä asiakasetuja. Kortilla on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, ja se tarjoaa 1 000 – 8 000 euron luottorajan ilman avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Nopea hakuprosessi ja välitön luottopäätös tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon, ja maksutavan yhteensopivuus Apple Payn ja Google Payn kanssa lisää käyttömukavuutta.

Laaja valikoima pankkipalveluja

SweepBankin tarjonta ei rajoitu vain luottokorttiin. Asiakkaille tarjotaan virtuaalinen pankkikortti sekä käyttö- ja säästötilit korkeilla koroilla. Käyttötilin korko on 1%, kun taas säästötilin korko voi nousta 1,4%:iin ja määräaikaistileillä jopa 3,3%:iin. Kanta-asiakasohjelman kautta tarjotaan lisäksi ostosetuja ja jopa 5% cashbackia.

Helppo ja nopea hakuprosessi

SweepBankin luottokorttihakemus on suunniteltu yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Hakijat voivat täyttää hakemuksen verkkosivuilla ja saada välittömän luottopäätöksen. Myönteisen päätöksen jälkeen pankkipalvelut ja luottokortti ovat heti käytettävissä SweepBank-sovelluksen kautta.

Hakijan vaatimukset

Luottokortin hakijoiden on oltava vähintään 20-vuotiaita, heillä on oltava vähintään 1600 euron brutto kuukausitulot, heillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja heidän on asuttava vakituisesti Suomessa.

Luottokortin kustannukset

SweepBankin luottokortti ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta on tärkeää huomioida luoton todellinen vuosikorko. Esimerkiksi 1500 euron luotolle todellinen vuosikorko on 21,82%, ja 12 kuukauden maksuaika nostaa kokonaiskustannukset 1 666,56 euroon.

Yhteenveto

SweepBank tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja kustannustehokkaan luottokorttiratkaisun, joka yhdistyy laajaan valikoimaan muita pankkipalveluita. Vastuullinen ja asiakaslähtöinen lähestymistapa tekevät SweepBankista houkuttelevan vaihtoehdon nykypäivän kuluttajille.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa