Kun haet remonttilainaa – kilpailuta se!

Lainojen vertailusivustot ovat erinomainen väline, kun haluat löytää parhaat lainatarjoukset. Näillä sivustoilla voit:

 1. Säästää Aikaa: Vertailusivustot kokoavat useiden lainantarjoajien tarjoukset yhteen paikkaan, säästäen sinulta aikaa etsimällä tarjouksia yksitellen.
 2. Vertailla Kustannuksia: Voit helposti verrata eri lainojen korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja. Näin löydät nopeasti lainan, joka sopii tarpeisiisi.
 3. Nähdä Asiakasarvostelut: Usein vertailusivustot tarjoavat myös asiakasarvosteluja, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan luotettavan lainantarjoajan.
 4. Hakemusprosessin Nopeus: Monilla vertailusivustoilla voit myös täyttää lainahakemuksen suoraan sivustolla, mikä nopeuttaa prosessia entisestään.
 5. Löytää Edullisin Vaihtoehto: Vertailusivustot näyttävät sinulle selkeästi, mikä laina on kokonaiskustannuksiltaan edullisin.

Lainojen piilokulut

Lainojen piilokulut voivat yllättää, jos et ole tarkkana lainaehtojen kanssa. Näitä piilokuluja voivat olla:

 1. Käsittelymaksut: Lainantarjoajat voivat periä käsittelymaksuja lainan myöntämisestä tai lainasumman siirtämisestä tilillesi. Tarkista, mitä näitä maksuja saattaa olla.
 2. Viivästyskulut: Jos et maksa lainaa takaisin sovitusti, saatat joutua maksamaan viivästyskuluja. Ne voivat olla merkittäviä ja kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.
 3. Vakuutukset: Jotkut lainantarjoajat voivat suositella tai vaatia sinua ottamaan lisävakuutuksia lainan yhteydessä. Tämä lisää kustannuksia.
 4. Korkoeron Käyttö: Jos lainatarjoaja tarjoaa alhaisen aloituskoron, tarkista, miten korko muuttuu lainan elinkaaren aikana, sillä se voi nousta merkittävästi.
 5. Ennenaikaisen Takaisinmaksun Kulut: Jos haluat maksaa lainan takaisin ennen sovittua aikaa, saatat joutua maksamaan ennenaikaisen takaisinmaksun maksuja.

On tärkeää lukea lainaehtoja huolellisesti ja kysyä lainantarjoajalta kaikki epäselvyydet ennen lainan hyväksymistä. Tämä auttaa välttämään piilokustannuksia ja tekemään parempia taloudellisia päätöksiä.

Lainojen korot ja lainojen yhdistäminen

Lainojen korot ovat olennainen osa lainojen kustannuksia. Lainan korko vaikuttaa siihen, kuinka paljon lopulta maksat lainastasi. On tärkeää ymmärtää erilaisia korkoja:

 1. Nimelliskorko: Tämä on ilmoitettu korkoprosentti ennen muiden kulujen huomioon ottamista. Se voi olla kiinteä tai vaihtuva.
 2. Todellinen vuosikorko (APR): Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten palkkiot ja kulut. Se tarjoaa paremman kuvan lainan todellisista kuluista.
 3. Kiinteä ja Vaihtuva Korko: Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua markkinoiden mukaan.
 4. Korkokatto: Joissakin lainoissa on korkokatto, joka rajoittaa korkoprosentin nousun tiettyyn enimmäistasoon.
 5. Kilpailuttaminen: Kilpailuttamalla lainasi voit löytää alhaisimman mahdollisen koron ja säästää rahaa.

Lainojen yhdistäminen:

Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto, kun sinulla on useita erillisiä lainoja ja haluat helpottaa taloudellista tilannettasi:

 1. Yhdistäminen Käteisellä: Voit hakea uutta lainaa, jolla maksat kaikki nykyiset lainasi pois. Näin sinun tarvitsee hallinnoida vain yhtä lainaa.
 2. Alhaisempi Korko: Kun yhdistät lainat, voit neuvotella uuden lainan alhaisemmalla korolla, mikä säästää kustannuksia.
 3. Parempi Hallittavuus: Yksi laina tarkoittaa yhtä kuukausittaista lyhennystä ja selkeämpää talouden hallintaa.
 4. Vähemmän Kuluja: Vähemmän erillisiä lainoja tarkoittaa vähemmän kuluja, kuten tilinhoitomaksuja ja muita pieniä kuluja.
 5. Suunniteltu Taloudenhoito: Lainojen yhdistäminen auttaa sinua suunnittelemaan paremmin talouttasi ja välttämään velkakierteen syntymisen.

Ennen kuin yhdistät lainasi, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja harkita tarkkaan, miten yhdistäminen vaikuttaa talouteesi pitkällä aikavälillä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa