Muuttoa miettimässä – oletko tutustunut Vihtiin?

Vihdissä on monipuolinen asuntotarjonta, laadukkaat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Vihdin alueella on myös paljon luonnonläheisiä kohteita ja ulkoilumahdollisuuksia, kuten Nuuksion kansallispuisto, Hiidenvesi ja Mustionjoki. Aivan Nummelan keskustan lähistöltä löytyy myös Veikkoinkorpi niminen alue, joka on sekä asutusta, että yritystoimintaa.

Vihdin kunta panostaa vahvasti kestävään kehitykseen, ja se pyrkii tekemään asumisesta ympäristöystävällisempää. Vihdissä on esimerkiksi mahdollisuus liittyä kaukolämpöverkkoon, joka käyttää uusiutuvaa energiaa. Lisäksi Vihdissä kannustetaan asukkaita käyttämään kestäviä liikennevälineitä, kuten pyörää ja kävelyä.

Vihdin alueella on myös hyvä työllisyystilanne, ja alueella toimii useita eri alojen yrityksiä. Tämä tarjoaa hyvät mahdollisuudet työllistyä alueella asuessaan. Lisäksi Vihdissä on monipuolista vapaa-ajan toimintaa, kuten erilaisia tapahtumia, konsertteja, näyttelyitä ja festivaaleja. Vihdissä on myös hyvät harrastusmahdollisuudet, kuten liikunta- ja urheiluseuroja, liikuntahalli, uimahalli, jäähalli ja golfkenttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Vihdin kunta tarjoaa monipuolisen ja houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka etsivät uutta kotia rauhallisesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä lähellä Helsinkiä. Vihdissä on kohtuuhintaisia asuntoja eri tarpeisiin, laadukkaat palvelut, monipuolinen vapaa-ajan tarjonta ja kestävän kehityksen arvot.

Vihdin tapahtumat

Vihdissä järjestetään monipuolisia tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutama esimerkki Vihdin tapahtumista:

 • Vihdin Musiikkijuhlat: Vuosittain järjestettävä Vihdin Musiikkijuhlat on yksi Suomen merkittävimmistä kamarimusiikkitapahtumista. Tapahtumaan kuuluu konsertteja eri paikoissa ympäri Vihdin aluetta.
 • Vihdin Kesäteatteri: Vihdin Kesäteatteri tarjoaa joka kesä monipuolisen kattauksen erilaisia esityksiä koko perheelle.
 • Vihdin markkinat: Vihdin markkinat järjestetään elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Nummelan keskustassa. Markkinoilla on myynnissä monipuolista tavaraa ja tarjolla on myös ohjelmaa ja aktiviteetteja kaikenikäisille.
 • Nummelan syystapahtuma: Nummelan syystapahtuma järjestetään syyskuun lopulla ja se sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja koko perheelle.
 • Nuuksion yö: Nuuksion kansallispuisto järjestää joka syksy Nuuksion yön, joka on retkeilytapahtuma, jossa voi tutustua kansallispuiston luontoon erilaisin ohjatuin retkeilytapahtumin.
 • Hiidenkirnun kesäteatteri: Hiidenkirnun kesäteatteri sijaitsee Vihdin Ojakkalassa ja tarjoaa joka kesä monipuolisen ohjelmiston musiikki- ja komediapainotteisia näytelmiä.
 • Kipinä Fest: Kipinä Fest on yhden päivän musiikkifestivaali, joka järjestetään Nummelassa elokuussa. Festivaali on suunnattu kaikenikäisille ja siellä esiintyy useita eri artisteja eri musiikkigenreistä.
 • Hiidenpäivät: Hiidenpäivät ovat Vihdin kunnan kesätapahtuma, joka järjestetään heinä-elokuun vaihteessa. Tapahtumaan kuuluu monipuolinen kattaus erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten konsertteja, markkinoita, urheilutapahtumia ja taidenäyttelyitä.
 • Nummelan yöjuoksu: Nummelan yöjuoksu on vuosittainen juoksutapahtuma, joka järjestetään syyskuussa. Tapahtumaan voi osallistua erilaisissa juoksumatkoissa ja reitit kulkevat Nummelan keskustan läheisyydessä.
 • Vihdin kirkonkylän joulumarkkinat: Vihdin kirkonkylän joulumarkkinat järjestetään joulukuun ensimmäisenä adventtina. Markkinoilla on myynnissä joululahjoja, käsitöitä ja herkkuja.

Lisäksi Vihdissä järjestetään erilaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia, konsertteja, näyttelyitä ja muita kulttuuritapahtumia. Vihdin kunnan nettisivuilta löytyy ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista.


Muuta luettavaa muualta

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

Oletko tutustunut YouTube-markkinointiin?

YouTube-markkinointi on tehokkainta silloin, kun tavoitat kohdeyleisösi. Käytä YouTube-mainontaa ja hyödynnä YouTube Ads -mahdollisuutta, jotta voit tavoittaa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita brändistäsi ja sen tarjoamista palveluista. Voit myös hyödyntää yhteistyötä muiden YouTube-vaikuttajien kanssa, jotka tavoittavat samanlaisen kohdeyleisön.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa